onsdag 26. november 2014

Kalender

Hei. På skolen nå så har vi fått en oppgave over fire uker hvor vi skal lage en kalender som skal ha med alle årstidene. Men før vi fikk begynne med oppgaven måtte vi lage et moodboard for inspirasjon, så jeg laget dette:
Jeg har ikke tatt bildene selv
Jeg har valgt natur bilder siden jeg syns det er fint og spennene å se hvor mye naturen kan endre seg på bare et år. Men det er alt jeg har får nå, så vi ses.

onsdag 17. september 2014

Skygge oppgave

Hei, dette er skygge oppgaven, jeg har ikke tatt bilde selv pga. jeg slette bildene på instagram og telefonen etter jeg hadde lagt det ut. Så jeg bare tok et bilde fra google.





Dette er da sluttresultatet, jeg ble ikke så fornøyd, men det funker. Alt er laget på  photshop. Så det var alt jeg skal si for denne gangen, hade

torsdag 4. september 2014

Velkommen

Hei sann, jeg heter Martin. Jeg er født og oppvokst i Rakkestad i 1998, jeg er en elev på Mysen VGS og går linjen Media og Kommunikasjon. Jeg lagde denne bloggen fordi jeg måtte. Her kan du se mine oppgaver fra photshop og illustrator. Så nå har jeg egentlig ikke så mye mer og si om meg selv så, hade bra.